perjantai 18. toukokuuta 2012

Hymyä :)

Tänään onkin sitten hieman erilainen päivä ollut. Aamulla käytiin kotkassa laittamas piikkiä pojalle jonka jätkä otti niin reippaasti, ehkä hieman johtui siitä että oli tuttu ja turvallinen Hoitaja. Kun päästiin kotiin niin alkokin kysely koska paraskaveri tarhasta tulee. Ja voi sitä ilon ja riemun määrää kun pojat näki toisensa. Menoa ja vaarallisia tilanteita löytyi muutamaan otteeseen :) Toivottavasti poikien ystävyys jatkuu viellä vuosien päähän kun ovat olleet tarhassakin kuin paita ja perse. Muistan kun hain jätkää tarhasta joskus niin nää oli menny hoitajilt salaa toiselle puolelle tarhaa ja maalannu toisensa sormiväreillä :D

Tänään alkoi poika kyselee ensimmäistä kertaa miksi häntä pistellään eikä siskoa ja miksi hänellä on pipi. Koitappa siinä nyt 3 vuotiaalle pojalle alkaa selittää kun ei edes käsitä kuinka iso pipi on kyseessä :/ Ja piti olla vapaa vkl sairaaloist ni kyllä se taas muuttui kun tuli puhelu että sunnuntaina mennääkin jo kokeisii ku verihiutaleet laskeneet mutta onneks muut arvot oli sentää hyvät. Niin tämä meidän elämä muuttuu yhdestä puhelusta.. No toivottavasti arvot lähtis nousuu niin ei tarvi taas lähtee tiputuksee. Ja huomenna olis se ensimmäinen pistämiskerta mulla, saas nähä miten menee. Onhan sitä töis ja koulus harjoteltu mut aina se on eriasia kun on oma lapsi siinä. Mut onneks jätkä isompaan ehkä antaa anteeks ku ymmärtää minkätakia olen pistellyt sitä. Ja kun pojalla on se keskuslaskimokatetri niin esitteli sitä kaverilleen niin innoissaan ja oli niin ylpeä siitä ja selitti mitä sillä tehdään :D Niin noi lapset jaksaa ihan eritaval ku aikuiset. Ja kyllä saa itekkin voimia kun poika on niin reipas. Pahaa tekee aina kun toinen itkee kipuja tai on alakuloinen jostain syystä :/  Mutta onneks nyt ei mene suunkautta lääkkeitä kuin antibiootti ja sekin vain 3x viikossa. Vaikka reippaasti jätkä on aina pillerinsä ottanut.

Ja tänään herra oppi kameran käytön on sit kameras varmaan parisataa kuvaa jostain ihan ihme kulmista kun ottanu koko ajan kuvia, mut on siel myös hyviäkin kuvia seassa. Siskon kanssa naurettiin kun Herra oli ottanut salakuvan kun olin aamulla rikkinäisissä housuissa kumartunut niin hienosti otettu kuva perseest ja hienosti näkyy reikä siis housujen reikä :D Taitelijasielu on pokko :D Noo tällaista tänään :)
Nyt emmerdalen jaksot katottava ja sit nukkumaan :))

6 kommenttia:

  1. Niin epistä. Yllätyin blogisi nimestä. Selasin uusien blogien listaa ja tämä osui silmiini. Jotenkin LUULIN että tässä kerrotaan jostain kivasta elämänmuutoksesta. Voih! Mutta ehkä se onkin niin, ehkä tämä kaikki muuttuu hyväksi, joksikin vielä paremmaksi? En varmasti osaa edes kuvitella, miten raskasta teidän elämänne on, enkä oikein osaa mitään fiksua sanoakaan. Ensimmäisenä tulee mieleen, että toivottavasti saatte riittävästi apua arkeenne, niin että pieni prinsessakin tulee huomioiduksi ja ehditte hänestäkin iloita ja hänen kasvuaan seurata, ettei kaikki voimat mene "hengissä selviämiseen". Jään seuraamaan elämäänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys edelliseen: eikö tähän blogiin voi liittyä lukijaksi, että näkisin uudet päivitykset?

      Poista
    2. Meillä on onneksi molemmilla aivan ihanat vanhemmat jotka kovasti auttavat ja muut läheiset/ystävät. Poikamme ennuste on onneksi hyvä vaikka hoidot kestävätkin sen kaksivuotta ja on helppo uusiutua mutta nyt jaksaa jo uskoa parempaan. Aluksi pelkäsi miten kestän kun uusi vauvakin tulossa mutta jotenkin ne vain antaa energiaa heti aamusta kun molemmat tarvitsevat sinua :) hmm mitenhän tuon lukijaksi onnistuu? Katselen vähän noita asetuksia kun olen uusi käyttäjä niin viellä niin uutta kaikki ettei ihan osaa kaikkea :)

      Poista
    3. Muistaakseni se menee niin, että lisäät sellaisen Gadgetin eli yläreunasta ulkoasu, sieltä taas ulkoasu, lisää gadget ja sieltä lukijat...hieno ohje!

      Poista
  2. Jaksamista ja voimia teille.Onneksi tuo pahamaineinen sairaus pystytään jo nujertamaan usein.Olen lapsenlapseni kautta kokenut tuon syöpähelvetin ja hän on tänään terve.Tarkastuksissa käydään vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi voitettavissa on mutta onhan tämä helvettiä tämän käyminen ja rankat 2 vuotta edessä mutta alan uskoa siihen sanontaa että niille annetaan ketkä sen jaksaa :) Mutta aina se on niin väärin että pieni ihminen tämän kärsii.. ja ikinä ei uskoisi että se omalle kohdalle sattuu.. :(

      Poista