perjantai 1. kesäkuuta 2012

Blaaaaah Niin tää menee....

Huhhuh kun on päivä ollut yhtä sekasortoa kun on siskon valmistujaisjuhlat tänään ja aamulla heti poikaa viemää labraa ja muuten kivoi uutisii kaikki arvot nousussa paitsi kranut mut se nyt ei kuulemma haittaa.
Mut sit tulee soittoo Hesast että aloitetaan merkaptopurin tänään taas ja sekö vasta ahistaa kun pojalt mene taas ruokahalut ja alkaa pääkivut :/
Ja sit tulee heti toinen puhelu perään että pitäis pojalt saada ennen sunnuntaita 24tunnin virtsan keräys joka on paljon helpommin sanottu ku tehty pieneltä lapselta! Katetriakin alko ehottaa johon sanoin heti että ei! No pitkän pohdiskelun jälkeen onnistuu että otetaan vaan 12tunnin näyte. ONNEKSI! Hoitaja pahoitteli kovasti kun ei ole informoinut meitä eikä kotkaa aikasemmin virtsankeräyksestä eikä lääkkeestä. Nooh inhimillisii virheit mut joskus ottaa niin päähän koska ei se ole ihan niin helppoo lähtee ravaa ja ettii kaiken maailman astioita/lääkkeitä noin vaan..

Mutta nyt hieman jännittää kun keskiviikkona meillä kävi lehtihaastattelija ja huomenna pitäisi kouvolansanomissa olla Eemelistä juttu ja lastensyövästä yleisestikkin. Pokosta tulee julkkis ! :)

Mut mut mitäs Eemelille muuta kuuluu, Noh jätkällä alkanut taas aivan kamala uhma ja kokeilee/raivoaa koko ajan! Meinaa järki loppuu mut pitää muistaa pitää rajat vaikka onkin sairas mut rajat on rakkautta niin oma äitini minulle opettanut :) <3 Suostui kyllä tänään laittamaan uudet hienot farkut jalkaan ja kauluspaidan ja kaiken kruunaa kravatti. Se vaan on niin komea poika :)
 Siskollekkin laitettiin oikein prinsessa mekko ja rusetti päähän näin tätin juhlan kunniaksi! On ne vaan niin rakkaita noi ihanat lapsoset :)
Mut nyt jatkaa juhlintaa ja niin kiitos kaikille ihanast palautteesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti