keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Onpahan taas ollut..

Onpahan ollut taas villiä menoa koko ajan.. Perjantaina poika pääsi osastolta kotia ja nyt sit menee kesä niin että joka toinen viikko kotona ja joka toinen osastolla. Kovia kipuja on ollut pojalla nyt ja sekös omaa sydäntä särkee mutta sinnikkäästi mennää eteenpäin!

Tiistaina oltiin hesassa kuvauksissa ja siellä hieman meni hermo vaikka ei pitäisi mutta kun meidän piti olla siellä kello 8 ja kerrottiin sitten että kuvaukset ovat vasta 10.30 mutta täytyy olla siellä jos vaikka sattuu peruutuksia! Se vasta alko hermostuttaa kun poika muutenkin syö huonosti niin pidetään viellä monta tuntia nälässä ettei kuvauksissa ole tyhjää aikaa! Joo ymmärrän toisaalta mutta mekin ajetaan reilu puolitoista tuntia sinne plus mitä siellä täytyy olla ravinnotta niin siintä tulee helvetin monta tuntia pojalle :( perjantaina taas uudestaa ja olis kolmet eri kuvaukset :/ Huhhhuh.. Peukut pystyyy että syövän perkele on oikeasti lähtenyt niin hyvin karkuun kun on röntgenissä ja ultrassa oletettu! nimittäin ultrassa ei näkynyt enää maksassa/munuaisessa eikä imusolmuikkeissa mitään :)

Tämän kaiken hullunmyllyn aikana en ole edes tajunnut kuinka kovasti pikku Prinsessamme on kasvanut :) alkaa olee niin kaunis pieni ihminen tuo että! Kovasti jo kannattelee päätäänkin! Hieman vatsavaivoja ollut toisella nyt parina päivänä mutta kai sekn ressaa tästä kun joutuu olee äidistä erossa niin paljon :/

Kaiken tämän lisäksi saanut itse tapella oman ehkäisy lääkärin kanssa!!! Ei suostu kirjoittamaan reseptia ehkäisy piikkiin kun se on testattu kehitysmaissa ihmisillä jotka ei ole kuulemma voinut vaikuttaa siihen ottaako sen vai ei! Jos minä haluan jonkun tuollaisen niin eikös se sen mielipide kuuluis olla ihan sama. Ja on kuulemma ainut joka kouvolassa hoitaa nyt näitä. No nyt sit pitää mennä ottaa kapseli ja tiistaina olisi ollut aika mutta meillä menikin siellä helsingissä niin kauan että peruin sen niin nainen huutaa puhelimeen että ei hänellä ole aikaa minulle etsiä uuttta aikaa hän jää ensi viikon jälkeen lomalle yms! No sain ens viikolle ajan mutta jotenkin on niin pinna täynnä sitä naista! raskaus aikana olin todella kipeä selän takia hyvä että nousta pystyin enään niin ei meinannut suostua kirjoittaa sairaslomaa vaan olisi pitänyt vaan alkaa syömää panacod:ia!! Tyhmempikin tietää että se on vaarallista lapselle! Muutaman minuutin huudon jälkeen kirjoitti ja sanoi perää että ensi kerralla ei enää kirjoita!  AAARGGHHH! Joutais jo akka eläkkeelle..

Huomenna tulis omaishoitaja tukien käsittelijä kotona käymään. Jokohan alkais rahatilanne kohta helpottaa...  Huomenna mennää myös katsomaan taloa jos vaikka ostaisi ihan oman kodin meille :) Olisi niiiiiiin ihanaa sisustaa ihan oman mukaa tapetit yms ja tehdä todella ihana keittiö missä sit pääsis leipoo ja tekee herkku ruokia <3 :)

Ehkä taas hieman purettu sydäntä ja taas huomeen lisää jos aika riittää :)

2 kommenttia:

  1. On siinä harmia kerrakseen! Tuo asuntoasia vähän arveluttaa. Et kyllä kysynyt mielipidettä, mutta kirjoitanpa silti. Ehdittekö nyt muilta asioilta tarpeeksi keskittyä siihen, kun on kuitenkin niin iso asia. Vesivahingot yms. pitää ainakin tutkia tarkkaan, ettette sitten myöhemmin kadu kauppaa. Jotenkin ajattelis, että ehkä noin iso juttu, muutto, mahdollisesti remontti ym olisi hyvä siirtää siihen, kunnes pikkuprinssi on taas kunnossa ja pystytte keskittymään uuteen asuntoon. Mutta toisaalta tietysti tarvitsette jotain kivaakin elämäänne!

    VastaaPoista
  2. Joo ollaa kyl nyt niin kauan tätä mietitty ja kun talo missä nyt asutaa niin omistaja haluaa myydä tämän kohtapuolin että pitäisi ostaa tämä ja kun ei haluta tätä ostaa kun joutuis tekeee niin suuria remontteja että tästä tulisi sellain kuin tulevaisuuden gtarve vaatii :/

    VastaaPoista