tiistai 7. toukokuuta 2013

Aurinko terapiaa!

Voi kun on taas täällä nautittu ihanista ilmoista, pihalla oltu aina kun aurinko paistanu, tullu rakennettua hiekkalaatikkokin ja kohta olisi leikkimökin vuoro :) Kukkia laiteltu ympäri pihaa Eemelin kanssa ja se onkin aivan oiva apuri! Pikku Rinsessa konttailee ympäri pihaa tutkien Veikan menoa ja meininkiä!

Eilen tuli rentouduttua itse illalla eli oma aikaa kynsien parissa ja tässä tulos:
Hieman huonolaatuinen kuva mutta näkee minkälaiset tuli :) Yleensä en käytä tippejä ollenkaa muta nyt oli pakko kokeilla ja kyllä tykkäsin! Loppuviikosta tulee taas uusia kynsikoristeita joten täytyy vissii alkaa soittelee kavereille kuka haluaa kynnet niin pääseee taas kokeilee erilaisia koristeita!

Olette kuulleet sanonnnan varmaan säännöt on tehty rikottavaksi ja niin meillä tehtii sunnuntaina, Eemeli pääsi puutarha liikkeeseen valitsemaan omaan pihaan kukkia ja samalla kävi syömässä grillillä ja jätskin viellä otti jälkiruuaksi, ai että tuosta reissusta on puhuttu paljon kuinka ihanaa oli päästä maailmalle hieman! <3 Pienestä nämä ottavat ilon itsellee kun joutuu olee eristyksissä koko ajan! Nyt odotelllaa huvipuiston aukeamista niin rikotaan taas hieman sääntöjä ja hiljaisena päivänä karataan taas sinne, tehtiin niin myös viimevuonna kun  meidän lisäksi siellä oli varmaan 10 ihmistä! Käsidesiä meni pullollinen sillä reissulla ja rahaa paloi mutta se todellakin oli sen arvoista <3 Joskus on vaa näidenkin päästävä tekemää normaalien ihmisten asioita :))

                                                            Sisarusrakkaus <3

1 kommentti:

  1. Kuinka teillä jaksellaan? Missä vaiheessa hoidot ovat? :)

    VastaaPoista