perjantai 18. lokakuuta 2013

Piilossa ne voimat ovat olleet..


Anteeksi kun tekstiä ei ole tullut vaikka aikaa on ollut vaikka muille jakaa, mutta voimat ovat olleet kadoksissa kun on ollut liikaa aikaa. Ylläpito lääkitys jatkuu vielläkin ja sen takia meillä on ns. liikaa aikaa jos sen niin vois ilmaista. Kotona kun on vaa päivästä toiseen niin voimani alkoi kadota johonkin, ei jaksanu oikein mitää ihmeellistä muutakuin olla lasten kanssa mikä on myös hyväkin asia mutta huomasin että aloin kadottaa itseäni, mutta 5viikkoa sitten päätin että nyt mulle riitti tää että voimat katoaa ja mielenkiinto kaikkea kohtaa loppui ja päätin itse tehdä täysin totaalisen elämäntapa remontin; terveellinen elämä alkoi ja kilot saa kyytiä! Ja niin samalla aloin saamaa elämää aivan uudenlaista voimaa; jaksan kotona paljon paremmin, olen alkanut pitää itsestäni taas ja olen onnellinen oikeasti! Tänään sain oikean suuren ilontunteen kun kokeilin farkkuja jotka sain synttärilahjaksi jotka ei sitten mahtunukkaa minun jalkaani niin tänää ne meni jalkaani ja vaaka näytti -5kg! Aivan mahtava tunne kun itse saat tehtyä jotain noin hienoa johon et ikinä ennen ole pystyny :)  

Mitäs meitin lapsille; Eemeli on loistavassa kunnossa jos ei oteta huomioo raivareita kun alkaa silläkin vissii mennä jo järki kun on vaa äitin kanssa koko ajan. Meillä olisi maaliskuussa tarkoitus lopettaa lääkitys ja eristys lopettaa kesää kohti! Toisaalta tuo on niin upea tunne mutta tuntuu että en ole valmis siihen. Ystävät karsiutunut syövän myötä 2 ihmiseen ja niitäkin näen noin 1-2kertaa kuukaudessa joten ainuat kenenkanssa olen tekemissä on oma perheeni, niin jotenkin pelottaa palata siihen elämää että tapaan muitakin ihmisiä ja en saa olla enää turvassa kotona koko aikaa. Sairaalassa onneksi on tutut hoitajat aina niin on helppo heidän kanssaa rupatella ja vaihtaa kuulumisia. Kuulostaa ehkä oudolta joidenkin korvaa mutta en ole kuulemma ainut kellä näitä tunteita on ollut. Onneksi on vertaistukea! 
Mutta onhan meillä tuo ihana Prinsessa myös; Iita on kasvanut jo isoksi prinsessaksi, puoltoistavuotta on jo ikää ja koko ajan tomerampi neitokainen! Siitä on tullut sellainen äitin tyttö ihan niinkuin Eemeli on Äitin poika :) Ei nuo niin Isin kavereit oo ku äidin ;)

Talon Emännät ;)

Joulua odotamme kovasti koko perhe koska on ensimmäinen joulu kun päätimme että vietämme jouluaaton kokonaa kotona paitsi haudoilla käymme <3 Itse olen ihan jouluihmisiä koska se on aina meillä ollut niin perheenasia, olemme koko perhe aina olleet yhdessä ja tänä vuonna pyydänkin vanhempani ja siskoni meille viettää joulua. Vaihtelu virkistää! Äidin kanssa teemme luultavasti ruuat yhdessä koska Äitini lähtee taas maanantaina käsileikkauksee koska edellinen leikkaus oli tehty pielee niin hän joutuu nyt useampaa leikkauksee luultavasti että edes koitetaa käsi saada joskus kuntoo! Pitkä on toipuminen mutta olenhan minä hänen apunaan ja toisinpäin niin ehkä me selvitää siitä taas kerran perheen voimin <3 

Mutta tällaist meillä, laitelkaa vaan kysymyksiä yms mistä haluaisitte että kerron lisää niin mielelläni kerron :) Kiitos ja hyvää yötä :) 
Oltii osastolla infektionhoidossa ja saatin mennä puistoo niin mehän taas nautittii siintä täysinrinnoin <3

Kaunis Tyttäreni Iita <3

3 kommenttia: