perjantai 25. toukokuuta 2012

Hienoa Emppu :)

Noniiiih nyt on niin ihana tunne kun saatiin kuulla että pojan kaikki arvot ovat niin hyvät ja nousussa että vasta tiistaina labroille ja neupogen voidaan lopettaa joten piikittely loppuu WIHIIII :) Tänään onkin pojan kanssa vietetty koko päivä pihalla ja Herra sai uuden altaan jossa kahlailtu koko päivä :) Kyllä se on niin onnellinen pienistä asioista!

Tänään nähtiin myös vanha perhetuttumme joista vaimo työskentelee kouvolan sanomissa ja sovittiin että tehtäisin meidän pojasta juttu, hieman tietoa mitä syöpä on ja miten se muuttaa perheen arkea. Mielellään kerron meidän tarinan koska tiedän ettemme ole ainoita ja tästä aiheesta on aivan liian vähän julkisuudessa tietoa. Nooh joskus se sitten ilmestyy :)

Tänään otan molemmat lapset viereen nukkumaan kun isäntä lähti mökille kavereiden kanssa niin voin vain nauttia pienistä ihan rauhassa :) Ikävä on tietysti mutta on se joskus ihan mukavaa näinkin.

Ja huvitti tänään kun kävimme kiskalla hakemassa karkkia ja poika päätti nostaa paitaa kun pyyhki silmiään kun oli aikasemmin itku tullut niin kaikki miehet jotka oli pihalla jäi tuijottaa pojan katetria joka on rinnassa :D
Ja kun meidän kodilta ei ole pitkä matka kiskalle (varmaan parisataa metriä) ja pojalla on sähkömopo jolla on nyt ruvennut ajelemaan niin herra huusi eilen meille että hän lähtee yksin jätskille ja vilkutti perään no mopo ei kovin kovaa kulje niin käveltiin pojasta ohi niin herra koitti saada mopoo lisää vauhtia ja joutu jo huutelee että odottakaa :D jotenkin oli vaan niin suloinen näky <3  noh nyt lapset nukkumaan ja samoin itse <3
-Muista aina sanoa kun rakastat, itke kun itkettää. Tunteet ovat osa elämää ja elämä on ihanaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti